Sport & bewegen

Stagemogelijkheden Sport & bewegen

Voetbal

In januari 2016 zijn we een voetbalschool gestart op Ambon. Naast deze activiteit organiseren wij regelmatig ook op diverse locaties zoals basisscholen, wijkveldjes, sporthal en strand voetbal gerelateerde activiteiten. Ons streven is om een competitie op Ambon tussen de scholen te organiseren zodat kinderen wekelijks actief kunnen zijn. Samen met Maluku United werken we er naartoe om een nieuw sportcomplex op Ambon te realiseren om zo de juiste faciliteiten ter beschikking te hebben om onze grote doelstellingen waarheid te maken.

Leren zwemmen

Na een succesvolle pilot in september 2018 organiseren wij nu zwemlessen voor kinderen vanaf 6 jaar. Met dit project leren wij kinderen hoe te overleven als zij te water raken volgens de Nederlandse goedgekeurde opleidingsmethode. U kunt ons en kinderen helpen door een kind te adopteren voor zwemlessen, voor slechts een bedrag van 37,50 kan zij of hij dan het volledige programma van 20 lessen volgen.

Fitness

De fitnesslessen worden gegeven in de fitnessruimte van een hotel in Ambon. Hier wordt samengewerkt met de lokale fitnesstrainer, gedurende 5 dagen per week.

Dansen

Aerobics, zumba & streetdance zijn de dansstijlen die vanaf september 2018 worden gegeven. De danslessen worden gegeven aan ouderen, maar zijn ook geschikt voor kinderen.

Fitness

De fitnesslessen worden gegeven in de fitnessruimte van een hotel in Ambon. Hier wordt samengewerkt met de lokale fitnesstrainer, gedurende 5 dagen per week.

Meer mogelijkheden

In overleg met de stagecoördinator kun je de sporten combineren. Uiteraard onder de voorwaarde dat het past binnen de planning. Naast de hierboven genoemde sporten bieden we mogelijkheden als je een opleiding volgt binnen de volgende sectoren:

marketing & communicatie, zorg & Welzijn, toerisme, facilitaire opleidingen en film & fotografie.

Meer informatie? Neem contact met ons op.